ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

експерти Програми DOBRE спільно з Глибоцькою селищною радою


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Дата реєстрації:

06.10.2021

Проголосовано:

23.10.2021 11:42:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



УКРАЇНА



ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



14 СЕСІЯ



VIIІ СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ



від ___ жовтня 2021 року № ___________



Про затвердження Стратегії сталого розвитку



Глибоцької територіальної громади на 2021-2029 роки



Керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положеннями Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програми економічного та соціального розвитку України», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року № 932 «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів», реалізовуючи право і спроможність органів місцевого самоврядування в межах закону здійснювати регулювання та управління суттєвою часткою публічних справ, закріплене в Європейській хартії місцевого самоврядування, в рамках програми Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE), враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від «__»__________2021 року, селищна рада,



ВИРІШИЛА:




  1. Затвердити Стратегію сталого розвитку Глибоцької територіальної громади на 2021-2029 (додається).

  2. Структурним підрозділам, установам, підприємствам Глибоцької селищної ради, підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, громадським організаціям громади враховувати основні положення Стратегії при розробці бюджетів, програм соціально-економічного розвитку громади та щорічних програм.

  3. Оприлюднити Стратегію сталого розвитку Глибоцької територіальної громади на 2021-2029 на офіційному веб-сайті Глибоцької селищної ради.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Колотило Ю.Т.) та комісію з питань регламенту депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань селищної ради (Крайська Д. Г.).



Глибоцький селищний голова Григорій ВАНЗУРЯК

ДОДАТКИ

1 Strategy_Hlyboka.pdf Переглянути