ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Зозуляк І.Д.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

06.04.2023

Галузь:

Освіта, наука

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1664-34/23
Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради «Про організацію харчування вихованців ЗДО та дошкільних структурних підрозділів закладів загальної середньої освіти Глибоцької ТГ» від 05.09.2022 р. №1406-26/22 (зі змінами та доповненнями)

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
34 СЕСІЯ
                              VIII СКЛИКАННЯ                            
РІШЕННЯ
                                
                                                                                         
від 06 квітня 2023 року          
                                           №1664-34/23
 
Про внесення змін та доповнень до рішення
селищної ради «Про організацію харчування
вихованців ЗДО та дошкільних структурних
підрозділів закладів загальної середньої освіти
Глибоцької ТГ» від 05.09.2022 р. №1406-26/22
(зі змінами та доповненнями)

          Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» (ст.ст.25,26,32), «Про дошкільну освіту» (ст.35), «Про освіту» (ст.ст. 11,56), «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», постановою Кабінету Міністрів України від  24.03.2021 року  №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», наказом МОЗ України від 24.03.2016 року №234 «Про затвердження Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів», наказом МОН №667 від 21.11.2002 р. «Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах», з метою забезпечення харчуванням  вихованців закладів дошкільної  освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти громади (Глибоцького ЗДО (ясла-садок) «Сонечко», Черепковецького ЗДО, Стерченського ЗДО, Опришенського ЗДО «Казка», Михайлівської філії І ступеня з дошкільним структурним підрозділом ОЗО «Глибоцький ліцей», Червонодібровської філії І-ІІ ступенів з дошкільним структурним підрозділом ОЗО «Глибоцький ліцей», Слобідської філії І-ІІ ст. з дошкільним структурним підрозділом ОЗО «Глибоцький ліцей»,  Новововчинецької філії І ступеня з дошкільним структурним підрозділом ОЗО «Черепковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів»,  Димківського НВК, у зв’язку з проведенням в січні та лютому 2023 року нових тендерних закупівель продуктів та підвищенням їх ціни на споживчому ринку, збільшенням вартості харчування за один день перебування вихованців у закладах дошкільної освіти громади,    враховуючи  рекомендації  постійних  комісій  селищної  ради  від 06 квітня 2023 р.,  селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни та доповнення до пункту 3 рішення «Про організацію харчування вихованців ЗДО та дошкільних структурних підрозділів закладів загальної середньої освіти Глибоцької ТГ», затвердженого рішенням  №1406-26/22 від 05.09.2022 р. (зі змінами та доповненнями) та викласти його в такій редакції :
«3. Вартість харчування становитиме до 60,00 гривень в день (для вікової
групи від 3 до 6 років) та до 40,00 гривень в день (для вікової групи від 1 до 3 років - ясельні групи)».
2. Контроль  за організацією харчування, внутрішній контроль за якістю харчових продуктів та готових страв, дотриманням вимог санітарного законодавства та законодавства про безпечність та якість харчових продуктів, які постачаються в заклади дошкільної та  загальної середньої освіти Глибоцької  ТГ, дотримання  умов  їх  постачання  та  зберігання  покласти  на   керівників    закладів.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної  ради з  питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.), з фінансово-економічних питань бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій  (Колотило Ю.Т.) 
 
 
Глибоцький селищний голова                        
            Григорій ВАНЗУРЯК