ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Тімофті А.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

10.02.2023

Галузь:

Комунальне господарство та благоустрій

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1553-32/23
Про надання дозволу на одноразовий вибір корисних копалин місцевого значення для господарських і побутових потреб Глибоцької територіальної громади

УКРАЇНА
                  ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА              
32 СЕСІЯ
VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
від 10 лютого 2023 року                    
                         № 1553-32/23  
Про надання дозволу на одноразовий
вибір корисних копалин місцевого
значення для господарських і побутових
потреб Глибоцької територіальної громади
     У відповідності до пункту 36 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 23 Кодексу України про надра, постанови Кабінету Міністрів України від 12 грудня 1994 року № 827 «Про затвердження переліків корисних копалин загальнодержавного та місцевого значення» (зі змінами), розглянувши акт обстеження земельної ділянки від  3 серпня 2022 року, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій від 10 лютого 2023 року, селищна  рада
 
ВИРІШИЛА: 

        1. Звернутися до Управління екології та природних ресурсів Чернівецької обласної державної адміністрації щодо узгодження місця одноразового вибору корисних копалин місцевого значення – піщаної породи для господарських і побутових потреб Глибоцької територіальної громади.
2. Призначити комунальне підприємство Глибоцьке ВУЖКГ відповідальним органом за одноразовий вибір корисних копалин місцевого значення (піщаної породи) на ділянці площею 2,3 га з координатами:
1.   
2.  
3.    
4.    
5.    
для господарських і побутових потреб Глибоцької територіальної громади.
3. Визнати такими, що втратили чинність рішення Глибоцької селищної ради  від  5  серпня   2022  року   № 1365-25/22  та   від   5  вересня 2022 року № 1417-26/22. 
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Колотило Ю.Т.) 


 
Глибоцький селищний голова    
                                  Григорій ВАНЗУРЯК