ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

20.01.2022

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1102-19/22
Про включення до числа осіб, які мають право вчиняти дії від імені Глибоцької селищної ради Чернівецького району Чернівецької області без довіреності (самопредставництво суб’єкта владних повноважень)

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

19 СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від  20 січня 2022  року

№ 1102-19/22

Про включення до числа осіб, які мають право вчиняти дії
ід імені Глибоцької селищної ради Чернівецького району
ернівецької області без довіреності (самопредставництво суб’єкта владних повноважень)

     Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», з метою внесення змін до відомостей про юридичну особу (Глибоцька селищна рада, ідентифікаційний код юридичної особи – 04417004), які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від 20 січня 2022 року, селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Включити Тімофті Анатолія Васильовича – заступника Глибоцького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради до переліку осіб, які мають право вчиняти дії від імені Глибоцької селищної ради без довіреності - (Повноваження: Вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори тощо (діє виключно в судах України без окремого доручення керівника (самопредставництво суб’єкта владних повноважень) з правом посвідчення копій документів) – представник.
  2. Включити Бадюк Олену Іллівну – секретаря Глибоцької селищної ради до переліку осіб які мають право вчиняти дії від імені Глибоцької селищної ради без довіреності - (Повноваження: Вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори тощо (діє виключно в судах України без окремого доручення керівника (самопредставництво суб’єкта владних повноважень) з правом посвідчення копій документів) – представник.
  3. Вiдповiдальність за проведення державної реєстрації зазначених змiн покласти на заступника Глибоцького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Тімофті Анатолія Васильовича.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.).

Глибоцький селищний голова

Григорій ВАНЗУРЯК