ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

18.11.2021

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    4
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 916-16/21
Про зміни структури апарату Глибоцької селищної ради та її виконавчих органів, та затвердження її в новій редакції

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

16 СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ


18 листопада 2021 року             

№ 916-16/21

Про зміни  структури  апарату Глибоцької селищної ради
а її виконавчих органів, та затвердження її  в новій редакції 

      Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26, пункту 6 частини 4 статті 42, та частини 1 статті 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України №609 від 23.03.2021р. «Про умови праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів», з метою забезпечення ефективного використання наданих раді повноважень, розглянувши внесені селищним головою пропозиції щодо внесення змін до структури, враховуючи рекомендації постійної комісії  селищної ради від 17 листопада 2021 року, селищна рада

ВИРІШИЛА:

1.       Ввести у структуру апарату селищної ради   додатково 1 посаду заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, у зв’язку з прийняттям Стратегії  сталого розвитку Глибоцької територіальної громади на 2021-2029 роки, збільшенням кількості комунальних установ Глибоцької селищної ради, з метою контролю та координації їх діяльності.
2.       Ввести у структуру Господарської групи  додатково 1 посаду «оператор котельні» та для приведення у відповідність до ДК 003:2010 «Класифікатор професій» замінити  в структурі та штатному розписі Глибоцької селищної ради  назву  посади «Опалювач» на  «Оператор котельні».
3.       Вивести з структури відділу юридичного забезпечення та військового обліку 1 посаду інспектора  військового обліку.
4.    Затвердити загальну чисельність працівників апарату  Глибоцької  селищної ради та її виконавчих органів  в кількості 82  штатні одиниці, затвердити структуру в новій редакції (додається).
5.       Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних  та кадрових питань (Крайська Д.Г.) 

Глибоцький селищний голова        

                    Григорій ВАНЗУРЯК
 

ДОДАТКИ

1 Зміни 82 посада 1 заступника та 1 оператор (3).pdf Переглянути