ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шулько Світлана Семенівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

17.04.2024

Галузь:

Будівництво та архітектура

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2263-46/24
Про найменування іменованих об’єктів за межами с. Димка

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
46 СЕСІЯ
 VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
 
від 17 квітня 2024  року                                                             №2263-46/24 
 
Про найменування іменованих об’єктів за межами с. Димка
 
     Відповідно до статей 26 та 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши пропозиції комісії з найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів, розташованих на території Глибоцької територіальної громади від 11.04.2024, з метою надання можливості упорядкування адрес власникам будівель та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань від 17 квітня 2024 року, селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Найменувати іменовані об’єкти, що розташовані за межами с. Димка на території  Глибоцької селищної територіальної громади:
1.1. Місцевість, на якій розміщені будівлі колишньої тракторної бригади – урочище Промислове; вулиці в урочищі Промислове відсутні.
1.2. Місцевість, на якій розміщені будівлі колишньої ферми – урочище Степове; в урочищі Степове наявний провулок Степовий 2.
1.3. Місцевість, на якій розміщені будівлі колишнього качатника – урочище Царина; в урочищі Царина наявний провулок Качатник.
1.4.  Місцевість, на якій розміщені будівлі колишнього літнього табору – урочище Нижнє; в урочищі Нижнє наявна вулиця Польова.
1.5. Місцевість, на якій розміщені житлові і дачні будинки – урочище Бажан; вулиці в урочищі Бажан відсутні.
2. Один примірник  рішення направити Чернівецькій регіональній філії державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України.
3 Копію даного рішення направити відділенню поштового зв'язку смт. Глибока Чернівецької дирекції АТ «Укрпошта» та відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Чернівецької районної  державної адміністрації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.).
 
 
 
 
Глибоцький селищний голова                                   Григорій ВАНЗУРЯК