ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Тімофті Лариса Пантилеївна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

21.12.2023

Галузь:

Фінанси

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2064-42/23
Про затвердження в новій редакції Програми розвитку первинної медико- санітарної допомоги та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної ОТГ» на 2023-2026 роки

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
42 СЕСІЯ
VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
від 21 грудня 2023  року                                                                №2064-42/23
 
Про затвердження в новій редакції
Програми розвитку первинної медико-
санітарної допомоги та підтримки
комунального некомерційного підприємства
«Центр первинної медико-санітарної
допомоги Глибоцької селищної ОТГ»
на 2023-2026 роки
 
     Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою покращення якості та тривалості  життя жителів громади, підвищення  доступу сільського населення до якісної медичної допомоги, модернізації та зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, оснащення їх необхідним медичним обладнанням, комп’ютерною технікою, автотранспортом, поліпшення умов праці медичних працівників, що допоможе покращити  якість життя та збільшити тривалість життя населення, розглянувши лист КНП «Центр ПМСД Глибоцької селищної ОТГ» від 11.12.2023 року №354, враховуючи висновок фінансового відділу селищної ради від 12 грудня 2023 року № 31 та рекомендації постійних комісій селищної ради від 21 грудня  2023 року, сесія селищної ради
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної ОТГ» на 2023-2026 роки у новій редакції (додається).
2. Визнати рішення Глибоцької селищної ради від 01 грудня 2022 року №1479-29/22 таким, що втратило чинність.
3. Відповідальний виконавець Програми  – Комунальне некомерційне підприємство  «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної ОТГ».
4. Відповідальному виконавцю Програми звітувати про хід та виконання Програми на сесіях селищної ради, в терміни, визначені  Порядком формування, фінансування та моніторингу виконання селищних (комплексних) програм, затвердженим рішенням селищної ради від 15 лютого  2016 року  № 55-5/16.
5. Фінансовому відділу селищної ради передбачити кошти, необхідні для реалізації заходів Програми з урахуванням можливостей селищного бюджету.
6. Контроль  за  виконанням  рішення   покласти   на постійні комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Глобак Д.І.) та з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.)
 
 
 
Глибоцький селищний голова                                      Григорій ВАНЗУРЯК
 
 

 
 
Глибоцький селищний голова                                      Григорій ВАНЗУРЯК
 
 

ДОДАТКИ

1 Програма ПМСД.pdf Переглянути
2 Додатки 2,3,4 і кошторис.pdf Переглянути
3 Висновок до Програми ПМСД.pdf Переглянути