ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Тімофті Анатолій Васильович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

19.10.2023

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1934-39/23
Про перейменування вулиці Гагаріна  в смт. Глибока

 
УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
39 СЕСІЯ
VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
від 19 жовтня 2023 року         
                                              №1934-39/23 
 
Про перейменування вулиці
Гагаріна  в смт. Глибока
 
      Відповідно до статті 26 та статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 1 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», статті 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», розглянувши звіт про результати громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння імен фізичних осіб вулицям та провулкам смт. Глибока від 11.09.2023, подання про присвоєння вулицям і провулкам населених пунктів Глибоцької територіальної громади імен фізичних осіб та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань від 19 жовтня 2023 року, селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Перейменувати в смт. Глибока вулицю Гагаріна на вулицю Олександра Биховця.
 
2. Доручити заступнику Глибоцького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тімофті А.В. забезпечення виготовлення та розміщення зовнішніх знаків та вказівників з найменуванням переіменованої вулиці (Орієнтовний розрахунок витрат з виготовлення та встановлення аншлагів та вказівників додається.)
 
3. Копію даного рішення направити Чернівецькій районній державній адміністрації, Чернівецькій районній раді, філії «Глибоцький райавтодор», Головному управлінню Держгеокадастру в Чернівецькій області, Західному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції, Глибоцькому комунальному бюро технічної інвентаризації, Глибоцькому відділенню поліції Сторожинецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області, відділенню поштового зв'язку смт. Глибока Чернівецької дирекції АТ «Укрпошта».
 
4. По одному примірнику рішення направити Державному підприємству «Національні інформаційні системи», органу ведення Державного реєстру виборців.
 
5. Фінансовому відділу селищної ради передбачити кошти для виготовлення зовнішніх знаків та вказівників з найменуванням переіменованої вулиці.
 
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.).
 

                  Глибоцький селищний голова   
              Григорій ВАНЗУРЯК
 

ДОДАТКИ

1 Подання про перейменування вулиць.pdf Переглянути
2 Орієнтовний кошторис витрат вул. Гагаріна.pdf Переглянути