ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шкробанець Іван Васильович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

19.10.2023

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1936-39/23
Про подальше функціонування КНП «Глибоцька БПЛ»

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
39 СЕСІЯ
VIIІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
від 19 жовтня 2023 року    
                                                              №1936-39/23
 
Про подальше функціонування
КНП «Глибоцька БПЛ»   
 
     У відповідності до статей 25, 26, 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист директора КНП «Глибоцька БПЛ» Шкробанця І.В. від 12.10.2023 року №1290, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від 19  жовтня 2023 року, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
        
  1. Взяти до відома інформацію директора КНП «Глибоцька БПЛ» Шкробанця І.В. про подальше функціонування та план дій виходу із ситуації, що склалася по заборгованості із виплати заробітної плати перед працівниками закладу.
  2. Погодити штатний розпис КНП «Глибоцька БПЛ» (додаток 1) Зобов’язати директора КНП «Глибоцька БПЛ» Шкробанця І.В. наступні зміни до штатного розпису подавати на затвердження сесії Глибоцької селищної ради.
  3. Затвердити графік погашення заборгованості  із виплати заробітної плати перед працівниками закладу до 31.12.2023 року (додаток 2).
  4. Попередити директора КНП «Глибоцька БПЛ» Шкробанця І.В. про неухильне дотримання графіку погашення заборгованості  із виплати заробітної плати. Постійно виносити питання погашення заборгованості на розгляд сесії (до повної виплати заборгованості).
  5. Уповноважити Глибоцького селищного голову попередити директора КНП «Глибоцька БПЛ» Шкробанця І.В., що в разі недотримання  графіку погашення заборгованості  із виплати заробітної плати згідно додатку 2 до даного рішення, трудовий контракт з ним буде розірвано до закінчення строку дії контракту з підстав, передбачених трудовим контрактом та Кодексом законів про працю України.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Глибоцького селищного голову  Ванзуряка Г.С. та комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій  (Колотило Ю.Т.).
 
 
 
Глибоцький селищний голова                            
             Григорій ВАНЗУРЯК
 

ДОДАТКИ

1 штатний (1).pdf Переглянути
2 графік (3).pdf Переглянути