ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

23.10.2021

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 905-14/21
Про внесення змін до рішення сесії № 63-2/20 від 24.12.2020 р. «Про затвердження Положення про цільовий фонд соціально-економічного розвитку смт. Глибока, сіл Михайлівка, Червона Діброва, Черепківці, Новий Вовчинець, Опришени, Слобідки, Стерче, Димки»

   

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

XIV СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

 

 23 жовтня 2021 року

№ 905-14/21

Про внесення змін до рішення селищної ради  № 63-2/20 від 24.12.2020 р. «Про затвердження Положення про цільовий фонд соціально-економічного розвитку смт. Глибока, сіл Михайлівка, Червона Діброва, Черепківці,  Новий Вовчинець, Опришени, Слобідка, Стерче, Димка»

     Відповідно до ст. ст. 26, 42, 59, 68 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні", з метою залучення додаткових фінансових надходжень для вирішення першочергових потреб смт. Глибока та сіл Михайлівка, Червона Діброва, Черепківці, Новий Вовчинець, Опришени, Слобідка, Стерче та Димка, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій селищної ради від 23 жовтня 2021 року,  селищна рада


ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в Положення про цільовий фонд соціально-економічного розвитку смт. Глибока, сіл Михайлівка, Червона Діброва, Черепківці, Новий Вовчинець, Стерче, Опришени, Слобідка та Димка на 2021 рік», затвердженого рішенням селищної ради № 63-2/20 від 24.12.2020 р. «Про затвердження Положення про цільовий фонд соціально-економічного розвитку смт. Глибока, сіл Михайлівка, Червона Діброва, Черепківці, Новий Вовчинець, Опришени, Слобідка, Стерче, Димка», а саме:
1.1. Доповнити пункт 1 розділу ІІІ ВИКОРИСТАННЯ ЦІЛЬОВОГО ФОНДУ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ СЕЛИЩА абзацами:
         - встановлення заглушок на систему газопостачання в смт. Глибока;
         - поточний ремонт площі Базарної в смт. Глибока;
         - придбання обладнання і предметів довгострокового користування (грати віконні ковані);
         - предмети, матеріали, обладнання та інвентар ( придбання дизпалива для службового автомобіля DOBLO CE 61-70 CA)
 2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій селищної ради (Колотило Ю.Т.).
 

  Глибоцький селищний голова          

      Григорій ВАНЗУРЯК