ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

експерти Програми DOBRE спільно з Глибоцькою селищною радою

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

23.10.2021

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 904-14/21
Про затвердження Стратегії сталого розвитку Глибоцької територіальної громади на 2021-2029 роки



УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

14 СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від 23 жовтня 2021 року

№ 904-14/21

Про затвердження Стратегії сталого розвитку

Глибоцької територіальної громади на 2021-2029 роки

     Керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положеннями Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програми економічного та соціального розвитку України», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року № 932 «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів», реалізовуючи право і спроможність органів місцевого самоврядування в межах закону здійснювати регулювання та управління суттєвою часткою публічних справ, закріплене в Європейській хартії місцевого самоврядування, в рамках програми Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE), враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від 23 жовтня 2021 року, селищна рада,

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Стратегію сталого розвитку Глибоцької територіальної громади на 2021-2029 (додається).
  2. Структурним підрозділам, установам, підприємствам Глибоцької селищної ради, підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, громадським організаціям громади враховувати основні положення Стратегії при розробці бюджетів, програм соціально-економічного розвитку громади та щорічних програм.
  3. Оприлюднити Стратегію сталого розвитку Глибоцької територіальної громади на 2021-2029 роки на офіційному веб-сайті Глибоцької селищної ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Колотило Ю.Т.) та комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань селищної ради (Крайська Д. Г.).

Глибоцький селищний голова

Григорій ВАНЗУРЯК