ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Чубрей Юрій Георгійович


Доповідачі:


Остафійчук Петро Радулович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

19.12.2022

Проголосовано:

22.12.2022 01:31:50

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

31 СЕСІЯ

 VIII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

                                 


                                                                                          ПРОЄКТ


від «__»_________ 2022 року      


                                      № ________ 




Про продовження терміну дії рішення селищної ради № 1407-26/22 від 05.09.2022 р

« Про організацію харчування учнів навчальних закладів громади у 2022-2023 навчальному  році»



            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» (стаття 26,32), «Про  освіту»(стаття 25,56), «Про дошкільну освіту», «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», постановою Кабінету Міністрів України від  24.03.2021 року  № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»,наказом МОЗ України від 25.09.2020 року № 2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти»  з  метою забезпечення харчуванням учнів та вихованців закладів загальної середньої освіти  громади: Глибоцька гімназія, ОЗО Глибоцький ліцей, Михайлівська філія І ступеня з дошкільним структурним підрозділом, Червонодібровська філія І-ІІ ступенів з дошкільним структурним підрозділом, Слобідська філія І-ІІ ст. з дошкільним структурним підрозділом ОЗО Глибоцький ліцей, ОЗО Черепковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Новововчинецька філія І ступеня з дошкільним структурним підрозділом ОЗО Черепковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Стерченська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Димківський НВК, Опришенська  ЗОШ І-ІІІ ступенів з дошкільним структурним підрозділом, враховуючи  рекомендації  постійних  комісій  селищної  ради  від_______2022 р.,  селищна рада

 


ВИРІШИЛА: 


1. Продовжити термін дії рішення селищної ради № 1407-26/22 від 05.09.2022 р. « Про організацію харчування учнів навчальних закладів громади у 2022-2023 навчальному  році» (зі змінами та доповненнями) до 30 червня 2023 року.

 Викласти пункт 6 в такій редакції :

     6. Дане рішення  застосовується для оплати за харчування дітей  з 02 січня 2023 року по 30 червня 2023 року.

 2. Контроль  за організацією харчування, внутрішній контроль за якістю харчових продуктів та готових страв,дотриманням вимог санітарного законодавства та законодавства про безпечність та якість харчових продуктів, які постачаються в заклади загальної середньої освіти Глибоцької  ТГ, дотримання  умов  їх  постачання  та  зберігання  покласти  на   керівників    закладів.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної  ради з  питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.), з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Колотило Ю.Т.)  




Глибоцький селищний голова      


                        Григорій ВАНЗУРЯК