ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

######

Дата реєстрації:

06.10.2021

Проголосовано:

12.10.2021 14:58:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № ######



УКРАЇНА



ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



СЕСІЯ



VІІІ СКЛИКАННЯ



ПРОЕКТ РІШЕННЯ



Про розгляд заяви гр. Колотило М.М. стосовно надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва



Керуючись до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до ст. 3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від __.__.2021р., на підставі заяви від 27.08.2021 р. гр. Колотило М.М., с.Черепківці, селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Надати дозвіл гр. Колотило М.М. на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) із земель колективної власності к-пу «Буковина» , за межами с.Черепківці на території Глибоцької селищної ради, Чернівецького району, площею 1,53 га., згідно схеми паювання, у власність гр. Колотило М.М.

  2. Рекомендувати гр. Колотило Марії Миколаївні замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), згідно сертифікату на право на земельну частку (пай) зареєстрованого в книзі реєстрації сертифікатів під № 356, за межами с. Черепківці, на території Глибоцької селищної ради, Чернівецького району, Чернівецької області, 01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на затвердження чергової сесії.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Тімофті А.В.).



Глибоцький селищний голова Григорій ВАНЗУРЯК