ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

######

Дата реєстрації:

06.10.2021

Проголосовано:

12.10.2021 14:58:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № ######



УКРАЇНА



ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



СЕСІЯ



VІІІ СКЛИКАННЯ



ПРОЕКТ РІШЕННЯ



Про розгляд заяви гр. Ткачука М.І. стосовно надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва



Керуючись до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до ст. 3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від __.__.2021р., на підставі заяви від 27.08.2021 р. гр. Ткачук М.І., с.Черепківці, селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Надати дозвіл гр. Ткачук М.І. на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) із земель колективної власності к-пу «Буковина» , за межами с.Новий Вовчинець на території Глибоцької селищної ради, Чернівецького району, площею 1,06 га., згідно схеми паювання, у власність гр. Ткачуку М.І.

  2. Рекомендувати гр. Ткачуку Михайлу Івановичу замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), згідно сертифікату на право на земельну частку (пай) зареєстрованого в книзі реєстрації сертифікатів під № 359, за межами с. Новий Вовчинець, на території Глибоцької селищної ради, Чернівецького району, Чернівецької області, 01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на затвердження чергової сесії.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Тімофті А.В.).



Глибоцький селищний голова Григорій ВАНЗУРЯК