ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Тімофті Л.П.


Доповідачі:


Тімофті Лариса Пантилеївна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

29.11.2022

Проголосовано:

01.12.2022 14:54:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

29 СЕСІЯ

VIII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ


                                        ПРОЄКТ        


            


 від «__» _____ 2022 року        


                      №  




Про затвердження Програми 

розвитку первинної медико-санітарної 

допомоги та підтримки комунального 

некомерційного підприємства

«Центр первинної медико-санітарної

допомоги Глибоцької селищної ОТГ»

на 2023-2026 роки

 




      Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою покращення якості та тривалості  життя жителів громади, підвищення  доступу сільського населення до якісної медичної допомоги, модернізації та зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, оснащення їх необхідним медичним обладнанням, комп’ютерною технікою, автотранспортом, поліпшення умов праці медичних працівників, що допоможе покращити  якість життя та збільшити тривалість життя населення, розглянувши лист КНП «Центр ПМСД Глибоцької селищної ОТГ» від 28.11.2022 року №345, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від «__» _______ 2022 року, сесія селищної ради


В И Р І Ш И Л А:




1. Затвердити Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної ОТГ» на 2023-2026 роки (додається).

2. Відповідальний виконавець Програми  – Комунальне некомерційне підприємство  «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної ОТГ».

3. Відповідальному виконавцю Програми звітувати про хід та виконання Програми на сесіях селищної ради, в терміни, визначені  Порядком формування, фінансування та моніторингу виконання селищних (комплексних) програм, затвердженим рішенням селищної ради від 15 лютого  2016 року  № 55-5/16. 

4. Фінансовому відділу селищної ради передбачити кошти, необхідні для реалізації заходів Програми з урахуванням можливостей селищного бюджету.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Колотило Ю.Т.) та з з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.)








 


Глибоцький селищний голова        


                   Григорій ВАНЗУРЯК




 

ДОДАТКИ

1 Програма Центру ПМСД.pdf Переглянути