ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Чубрей Юрій Георгійович


Доповідачі:


Остафійчук Петро Радулович

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

12.11.2022

Проголосовано:

15.11.2022 15:45:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    2
  • Не підтримали
    6
  • Утримались
    9
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ



                             УКРАЇНА                            

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

28  СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

         РІШЕННЯ       


                                                          ПРОЕКТ




"__" листопада 2022 року                


                                                         № _______                                                                      




Про надання пільги з орендної плати 

ГО «Народний Дім Глибоччини»




     Керуючись  статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 1291 постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання оренди державного та комунального майна» від 03.06.2020 №483, постановою Кабінету Міністрів України «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану» від 27.05.2022 № 634, розглянувши лист ГО «Народний Дім Глибоччини» від 21.10.2022 року №2,  беручи до уваги Договір оренди частини нерухомого майна, що належить до комунальної власності та перебуває на балансі Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради від 10.10. 2022 №287, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій селищної ради  від ___ ______ 2022 року, селищна рада 




ВИРІШИЛА:

 


1.Надати ГО «Народний Дім Глибоччини» (орендар) пільгу з орендної плати (орендну знижку) у розмірі 90% (дев’яносто відсотків) від нарахованої орендної плати з 01.12.2022 року на період дії воєнного стану та трьох місяців після його скасування, за оренду частини нерухомого майна, що належить до комунальної власності (частина нежитлового приміщення) площею 93,9 кв.м, що знаходиться за адресою: смт.Глибока, вул.Героїв Небесної Сотні, 98,,враховуючи певне цільове призначення використання майна, а саме  -  для національно-патріотичного виховання громадян. 

2. Пільга з орендної плати (орендна знижка) діє при умові відсутності у орендаря заборгованості з витрат на утримання орендованого майна (комунальних послуг, послуг з управління об’єктом нерухомості, витрат на утримання прибудинкової території  тощо).

3.Централізованій бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради (Трач А. І.) забезпечити нарахування орендної плати  відповідно до даного рішення та   чинного законодавства.

   4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Колотило Ю.Т.).




Глибоцький селищний голова      


           Григорій ВАНЗУРЯК