ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

07.10.2022

Проголосовано:

10.10.2022 15:53:24

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ




УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

 ПРОЄКТ РІШЕННЯ



¬¬¬¬¬¬¬¬______2022 року                                                                               №_____



Про затвердження

конкурсної документації





Керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст.10 Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», відповідно до Методики оцінки майна, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2003 року №1891 (із змінами), з метою удосконалення порядку залучення виконавчими органами місцевого самоврядування суб’єктів оціночної діяльності - суб’єктів господарювання на конкурсних засадах, за погодженням з постійними комісіями селищної ради, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від ______2022р., на підставі заяви відділу ЗВтКВ від 05.10.2022 р., селищна рада



ВИРІШИЛА:



1. Оголосити конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою визначення вартості земельної ділянки комунальної власності, площею 0,04 га, кадастровий номер якої: 7321055100:01:004:0244.

2. Затвердити конкурсну документацію з відбору суб’єктів оціночної діяльності (Додаток 1).

3. Опублікувати оголошення про конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності на офіційному сайті Глибоцької селищної ради та в засобах масової інформації.

4. Контроль за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).









Глибоцький селищний голова                              Григорій ВАНЗУРЯК

      Додаток 1 до рішення

                                                                                    Глибоцької селищної ради

                                      від ¬¬¬¬¬¬¬_____ 2022 № ¬¬¬¬____





Конкурсна документація з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою визначення вартості майна, а саме:  земельної ділянки комунальної власності, площею 0,04 га,  кадастровий номер якої: 7321055100:01:004:0244.

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу – Глибоцька селищна рада, 60400, Чернівецька обл., смт. Глибока, вул. Шевченка, 1.

2. Місце і час проведення конкурсу – Чернівецька обл., смт. Глибока, вул. Шевченка, 1, о 11 год. 00 хв.  31 жовтня 2022 року.

У разі якщо день проведення конкурсу збігається з вихідним днем, день проведення конкурсу переноситься на наступний після святкового або неробочого.

3. Особа, в якої можна ознайомитися з умовами конкурсу – головний спеціаліст відділу земельних відносин та комунальної власності Шова Тетяна Дмитрівна, тел. 0506747346.

Конкурсний відбір проводиться відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної оцінки комунального майна територіальної громади Глибоцької селищної ради, затвердженого рішенням Глибоцької селищної ради від 05 серпня 2022 року №1394-25/22. 

 4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

- відповідна кваліфікація оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинним кваліфікаційним свідоцтвом (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;

- досвід суб'єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна;

-    переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна;

-    письмова згода оцінювачів, яких додатково буде залучено суб'єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна.

  5. Перелік документів, оригінали або засвідчені в установленому законодавством порядку копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам:

- заява про участь у конкурсі за встановленою формою;

- копія установчого документа претендента;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

- згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

- копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).

6. Вимоги до конкурсних пропозицій.

Претенденти подають до Глибоцької селищної ради конкурсну документацію. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті та має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт.

Пропозиція конкурсних торгів запечатується в одному конверті, який у місцях склеювання повинен містити відбитки печатки учасника процедури. 

На конверті повинно бути зазначено «На конкурс з визначення суб’єктів оціночної діяльності», вказано найменування, місцезнаходження організатора конкурсу, повне найменування (прізвище, ім'я, по батькові) учасника конкурсу, його місцезнаходження (місце проживання), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, номери контактних телефонів; маркування «Не відкривати до 11 год. 00 хв.                  31 жовтня 2022 року».

7. Критерії оцінки конкурсних пропозицій.

Конкурсні пропозиції оцінюються відповідно до критеріїв відповідності конкурсних пропозицій кваліфікаційним вимогам:





п/п

Кваліфікаційні вимоги

Критерії відповідності

1. Відповідна кваліфікація оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинним кваліфікаційним свідоцтвом (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

Перевага надається учаснику, який відповідає вимогам Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

2. Досвід суб'єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна.

8. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: конкурсні пропозиції подаються особисто або поштою протягом 15 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу, але не пізніше ніж за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

10. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями:                Чернівецька обл., смт. Глибока, вул. Шевченка, 1, о 11 год. 00 хв.  31 жовтня 2022 року.