ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Тімофті А.В.


Доповідачі:


Тімофті Анатолій Васильович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Дата реєстрації:

06.10.2022

Проголосовано:

10.10.2022 15:23:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

27 СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ


ПРОЄКТ


від ____________ року     




                                                            № ___________




Про укладення договору на право

тимчасового користування окремими

елементами благоустрою комунальної 

власності на умовах оренди

 




     У відповідності до статей 26, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтею 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», рішенням Глибоцької селищної ради від 24 червня 2021 року № 517-8/21 «Про затвердження Порядку  розміщення  тимчасових  споруд  для провадження підприємницької діяльності на території Глибоцької територіальної громади в новій редакції», розглянувши заяву ФОП Оденської Ганни Петрівни, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від «___» ______ 2022 року, селищна рада




ВИРІШИЛА:

 


1. Уповноважити Глибоцького селищного голову на підписання договору на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності на умовах оренди між Глибоцькою селищною радою та ФОП Оденською Ганною Петрівною, за адресою: вул. Базарна, смт. Глибока.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії  селищної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування селищної ради (Микитюк Ю.І.) та з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій  (Колотило Ю.Т.).






 


Глибоцький селищний голова   


                                Григорій ВАНЗУРЯК