ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Тімофті А.В.


Доповідачі:


Тімофті Анатолій Васильович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

04.08.2022

Проголосовано:

05.08.2022 15:19:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



 

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

__ СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

ПРОЄКТ


від ____________ року                                 


                              № ___________




Про укладення договору на право

тимчасового користування окремими

елементами благоустрою комунальної 

власності на умовах оренди

 




     У відповідності до статей 26, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтею 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», рішенням Глибоцької селищної ради від 1 жовтня 2020 року № 2649-76/20 «Про затвердження Порядку  розміщення  тимчасових  споруд  для провадження підприємницької діяльності на території Глибоцької об’єднаної територіальної громади», враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від «__» _____ 2022 р.,, селищна рада




ВИРІШИЛА:

 


1. Уповноважити Глибоцького селищного голову на підписання договору на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності на умовах оренди між Глибоцькою селищною радою та ФОП Кудаковою Світланою Василівною, за адресою: вул. Шевченка, 1, смт. Глибока.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії  селищної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування селищної ради (Микитюк Ю.І.) та з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій  (Колотило Ю.Т.)




Глибоцький селищний голова   


                                Григорій ВАНЗУРЯК