ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Коврик-Токар Лариса Іванівна


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

17.02.2022

Проголосовано:

17.02.2022 16:19:48

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

Президентові України

Верховній Раді України

Кабінету Міністрів України

 

В умовах зростання загрози повномасштабної російської військової агресії щодо нашої держави, Україна разом з усім цивілізованим світом консолідує зусилля для протистояння агресивним намірам Російської Федерації, її втручанням у внутрішні справи нашої держави, намаганням вплинути на цивілізаційний вибір українського народу щодо євроатлантичної інтеграції.

Остаточною гарантією для незалежності, безпеки і добробуту України є вступ до ЄС і НАТО. А для цього необхідно покласти край російському шантажу; показати, що агресор заплатить надзвичайну ціну за спробу ескалації конфлікту. Ми вдячні друзям України за військову і економічну допомогу, яка дозволила суттєво підвищити наші можливості у протидії російському агресору. У цих умовах вимагаємо від української влади рішуче збільшити зусилля з посилення обороноздатності держави, особливо в умовах недофінансування впродовж останніх років Збройних Сил України.

Ми, депутати Глибоцької селищної ради звертаємося до органів центральної влади:




  1. Внести зміни до Державного бюджету України і спрямувати на потреби оборони 50 млрд грн.

  2. Терміново доукомплектувати всі бригади. Для цього надати адекватне грошове забезпечення: мінімально 25 000 грн. для воїна і 50 000 грн. для того, хто перебуває у першій лінії.

  3. Повернутися до практики короткотермінових контрактів, щоб у стислі терміни доукомплектувати частини досвідченими ветеранами. Терміново наповнити стратегічні запаси харчового, речового, медичного, бойового та інших видів забезпечення.

  4. Забезпечити фінансування державного оборонного замовлення.

  5. Внести зміни до Державного бюджету України з метою створення можливостей для територіальних громад забезпечити співфінансування розгортання територіальної самооборони.