ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

02.02.2022

Проголосовано:

17.02.2022 15:54:02

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ


УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

Проект РІШЕННЯ



Про розгляд заяв  гр. Ткачука М.В. стосовно надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 



Керуючись до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до ст. 3,5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від     .2022р., на підставі заяв від 14.01.2022р.  гр.Ткачука М.В.,  с.Черепківці, селищна рада



ВИРІШИЛА:



1.    Надати дозвіл гр. Ткачуку Миколі Васильовичу  на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) із земель колективної власності к-пу «Буковина», яка розташована за межами с.Черепківці, на території Глибоцької селищної ради, Чернівецького району, урочище «Вікнина» - ділянка № 21, площею 0,87га., згідно схеми паювання (відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай) – ЧВ № 012774).

2.    Рекомендувати гр. Ткачуку Миколі Васильовичу замовити  технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельні частки (пай), згідно сертифікату на право на земельну частку (пай) зареєстрованих в книзі  реєстрації  сертифікатів  під № 231  за межами с.Черепківці, на території Глибоцької селищної ради, Чернівецького району, Чернівецької області, 01.01- для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

3.    Розроблені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на затвердження чергової сесії.

 

Глибоцький селищний голова                                   Григорій ВАНЗУРЯК