ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

01.02.2022

Проголосовано:

17.02.2022 15:34:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ




УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від 



Про забезпечення збереження кабельних ліній електрозв’язку

       Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попередження пошкоджень кабельних ліній зв’язку та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29.01.1996 р. № 135 “Про затвердження Правил охорони ліній електрозв’язку” із змінами і доповненнями, внесеними постановою КМУ від 28.10.2004 р. № 1465 розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від    .2021 р, на підставі  звернення від 27.01.2022 р. начальника  лабораторії №12 ЦТОЕ №1 ТОВ «Атраком» гр. Гуменюка  Ю.М., селищна рада

                                    ВИРІШИЛА:

      1. Заборонити в межах охоронних зон ліній електрозв’язку виконувати різного роду будівельні, монтажні, меліоративні, кар’єрні, вибухові та земляні роботи, розрівнювати грунт землерийними механізмами, саджати дерева, складати матеріали, розпалювати вогнища, бурити свердловини, проводити сільськогосподарські земляні роботи на глибину більше як 0,3 метри, заміну опор, підключення житлових будинків до водогонів, газопроводів та інших підземних комунікацій, викопування підвалів, колодязів і т. ін. без попереднього погодження та письмового дозволу ТОВ “Атраком”, ЦТОЕ № 1 та виклику на місце робіт працівника ТОВ “Атраком”,  який знаходиться за адресою:  м. Чернівці, вул. Головна, 264, оф. 705, поверх 7,  тел.-факс (0372) 54-34-24, тел. моб. 067 462 26 22. Виклик працівника зв’язку повинен бути здійснений за 3 доби до початку виконання робіт. 

       2. При наданні земельної ділянки у власність або користування в місцях проходження кабельних ліній електрозв’язку позначити проходження цих ліній на планах, що видаються власникам (землекористувачам). Будь-які земляні роботи поблизу (менше 2 м) охоронної зони кабельних ліній зв’язку, що проводяться на глибині більше як 0,3 м. повинні попередньо узгоджуватися з ТОВ “Атраком” ЦТОЕ №1.

       3. Довести до відома жителів Глибоцької територіальної громади та сертифікованих інженерів землевпорядників, що провадять свою діяльність на території громади, інформацію про наявність мереж / ліній зв’язку міжміського та міжнародного значення  на території громади та необхідність збереження їх цілісності. 

       4.  Довести до відома жителів інформацію про кримінальну відповідальність передбачену за  порушення Правил охорони ліній електрозв’язку згідно ст. 360 Кримінального кодексу України.







Глибоцький селищний голова                                   Григорій ВАНЗУРЯК