ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Чубрей Юрій Георгійович


Доповідачі:


Остафійчук Петро Радулович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

02.02.2022

Проголосовано:

17.02.2022 15:19:50

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



УКРАЇНА

 ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА           

___ СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ


                                                   ПРОЄКТ


                                                                                                                         


         від «___»__________2022 року          


                                                  № _____  






Про надання дозволу відділу освіти, 

культури, молоді та спорту Глибоцької 

селищної ради на списання основних 

засобів 




     Відповідно до ст.25, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.2 ст.327 Цивільного кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», на підставі Положення про порядок списання комунального майна територіальної громади Глибоцької селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 05 травня 2017 р. № 489-22/17 (зі змінами від 07.12.2018 року №1273-46/18), враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від __ лютого 2022  року, з метою раціонального використання майна, селищна рада




ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради на списання з балансу основних засобів (матеріальних цінностей) Глибоцької гімназії  Глибоцької селищної ради, опорного закладу освіти «Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради», Михайлівської філії І ступеня ОЗО «Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради», Червонодібровської філії І-ІІ ступеня ОЗО «Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради», Димківського навчально-виховного комплексу Глибоцької селищної ради, Стерченської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Глибоцької селищної ради, централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради, які відповідно до результатів обстежень технічного стану, наданих ТОВ «КИЇВ СПЕЦУТІЛЬ», визнаються непридатними до експлуатації  у зв’язку з фізичною  зношеністю та недоцільністю ремонту обладнання, яке відпрацювало амортизаційний термін (перелік додається). 

2. Списання основних засобів (матеріальних цінностей) здійснити комісійно, подавши на затвердження  селищному голові акт про списання.

3. Централізованій бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради (Трач А. І.) забезпечити наявність необхідних для списання документів, відповідно до Положення про порядок списання комунального майна територіальної громади Глибоцької селищної ради (зі змінами та доповненнями).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Колотило Ю.Т.) та постійну комісію селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.).

 




Глибоцький селищний голова          


     Григорій ВАНЗУРЯК

ДОДАТКИ

1 Перелік основних засобів на списання.pdf Переглянути