ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Тімофті Анатолій Васильович

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

04.01.2022

Проголосовано:

20.01.2022 14:50:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    5
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

___СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ


                                         РІШЕННЯ                           ПРОЄКТ


                                                               

                                                                                              


від _______2022 року      


                                                             № ______  




Про умови оплати праці 

селищного голови  в 2022 році




                Відповідно до статті 26, 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” зі змінами, Положення про преміювання, надання  матеріальної допомоги працівникам Глибоцької селищної ради затвердженого рішенням №889-33/18 від 02.02.2018р., колективного договору, враховуючи  рекомендації  постійної  комісії  від  «__» __________ 2022 року, селищна рада 




ВИРІШИЛА:


1.     Преміювання  Глибоцького селищного голови Ванзуряка Григорія Степановича здійснювати щомісячно з січня 2022 року по грудень 2022  року включно  за сумлінне і якісне виконання обов’язків, виявлену професійну майстерність, наполегливість, ініціативу, високу виконавчу та трудову дисципліну  за умови виконання доходної частини селищного бюджету в межах річного фонду преміювання та економії фонду заробітної плати у розмірі ______  посадового окладу з урахуванням усіх видів надбавок та доплат. 

2.     Встановити селищному голові Ванзуряку Григорію Степановичу  щомісячно з   січня 2022 року по грудень 2022 року включно  надбавку за   високі досягнення у праці або виконання особливо важливої роботи у розмірі  50% посадового окладу з урахування надбавки  за ранг та надбавки за вислугу років.

              3.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій  (Колотило Ю.Т.)




 


Глибоцький селищний  голова    


                    Григорій ВАНЗУРЯК