ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Чубрей Юрій Георгійович


Доповідачі:


Остафійчук Петро Радулович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Дата реєстрації:

04.01.2022

Проголосовано:

20.01.2022 14:28:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



УКРАЇНА

   ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА          

___ СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ______


                                                                                                                                                                             ПРОЄКТ


         від «___»__________2022 року  


                                                          № _____  




Про внесення змін та доповнень до рішення

селищної ради «Про затвердження режиму 

роботи закладів дошкільної освіти та дошкільних 

підрозділів закладів освіти Глибоцької селищної ради»


 

 


     Керуючись статтями  42, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про освіту», статті 11 Закону України «Про дошкільну освіту»,  наказу Міністерства освіти і науки України від 04.11.2010 №1055 «Про затвердження Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів», з метою врегулювання питань організаційної роботи закладів дошкільної освіти Глибоцької громади, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від  _________ 2022  року,  селищна рада




ВИРІШИЛА:

 


1.    Внести зміни та доповнення до рішення селищної ради від 18.11.2021 року №914-16/21 «Про затвердження режиму роботи закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів освіти Глибоцької селищної ради», а саме:

- змінити робочий час та встановити його тривалість 9,5 годин для всіх закладів дошкільної освіти та дошкільних  підрозділів, виклавши  пункт 1.2.  частини 1 рішення в новій редакції: 

«1.2. робочий час – 9,5 годин (для всіх закладів дошкільної освіти та дошкільних  структурних підрозділів)»;

- доповнити частину 2 рішення словами: «В Черепковецькому ЗДО організувати одну чергову групу», виклавши  частину 2 рішення в новій редакції: 

«2. В Глибоцькому ЗДО «Сонечко» організувати дві чергові групи  -  по одній групі для молодших і старших вихованців. В Черепковецькому ЗДО організувати одну чергову группу. Групи працюють  з робочим часом 10,5 годин та щоденним  графіком роботи, визначеним керівництвом закладу.  Даний пункт набирає чинності з наступного дня після закінчення на території України карантину, встановленого постановою КМУ від 09 грудня 2020 року №1236  "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.". 

2. Начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту (Ю.Чубрей), директорам закладів дошкільної та загальної середньої освіти внести зміни в штатні розписи закладів,  попередити працівників закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів  про зміну істотних умов праці не менш, ніж за два місяці. Дані зміни набувають чинності не раніше 1 квітня 2022 року.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.), з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Колотило Ю.Т.)

 




 


Глибоцький селищний голова                    


          Григорій ВАНЗУРЯК