ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

08.12.2021

Проголосовано:

20.01.2022 14:20:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



 УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

__________ СЕСІЯ

             __________ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ


                                                                                                           ПРОЄКТ




від «___»__________20__ року


                                                         № _____  




Про затвердження Програми захисту прав

дітей та розвитку сімейних форм виховання

Глибоцької селищної ради на 2022-2023 рр.




               Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства», Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», Порядком провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 08.10.2008 №905, Положенням про дитячий будинок сімейного типу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 №564, Положенням про прийомну сім’ю, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 №565, постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», з метою забезпечення реалізації державної політики щодо захисту прав та інтересів дітей різних вікових категорій, створення сприятливого середовища для їх виховання, запобігання соціальному сирітству та забезпечення функціонування цілісної системи соціального захисту та підтримки дітей Глибоцької територіальної громади, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від __________ 2021 року, селищна рада


ВИРІШИЛА:


1. Затвердити Програму захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання Глибоцької селищної ради на 2022-2023 роки  (додається).

 2. Фінансовому відділу селищної ради передбачити кошти, необхідні на реалізацію заходів Програми з урахуванням можливостей селищного бюджету.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій  (Колотило Ю.Т.). та з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.)






 


Глибоцький селищний голова


                               Григорій ВАНЗУРЯК




                                                                             

ДОДАТКИ

1 Програма у справах дітей.pdf Переглянути