ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

03.11.2021

Проголосовано:

18.11.2021 15:06:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ




УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

Проект РІШЕННЯ

Про  розгляд гр. Булиги В.М.

стосовно затвердження детального плану території земельної ділянки

 

 Керуючись ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 8,10,19,25 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності», ст.12 ЗУ «Про основи містобудування», ст 135 Земельного кодексу України, розглянувши рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від       .2021 р.,  на підставі заяв від 26.10.2021 р., гр. Булиги В.М., с.Опришени,  селищна рада



ВИРІШИЛА:

1.    Затвердити детальний план  території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в  с. Опришени, Чернівецького району Чернівецької області.

2.      Визначити, що детальний план території, зазначений   в пункті 1 цього рішення є невід’ємною частиною містобудівної документації генерального плану. 

3.    Дати дозвіл гр. Булизі Василю Михайловичу на розробку проекту землеустрою (з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою), щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га, цільове призначення якої: 02.01 – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), яка розташована: с. Опришени, Чернівецького району Чернівецької області.

4.    Зобов’язати гр. Булигу Василя Михайловича виготовити проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  та подати для розгляду і затвердження на черговій сесії селищної ради.

5.    Фінансування робіт по виготовленню проекту із землеустрою  щодо відведення  земельної  ділянки провести за  рахунок джерел не заборонених законом.

6.    Контроль  за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Тімофті А.В.).



Глибоцький селищний голова                                       Григорій ВАНЗУРЯК