ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Тімофті Лариса Пантилеївна


Доповідачі:


Тімофті Лариса Пантилеївна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

25.04.2024

Проголосовано:

26.04.2024 14:46:04

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

 ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

47 СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

                                                                                                             ПРОЄКТ   

            

від «___»   квітня  2024 року                                                                     №  

 

Про приведення у відповідність до чинного законодавства місцезнаходження юридичної особи та затвердження статуту в новій редакції – Комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної об'єднаної територіальної громади»

 
     Керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», постановою Верховної Ради України від 17 липня 2020 року № 807-IХ «Про утворення та ліквідацію районів», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року  № 729-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Чернівецької області», враховуючи рекомендації постійної комісії селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань селищної ради від «__» квітня 2024 року, селищна рада



ВИРІШИЛА


  1. Привести у відповідність до чинного законодавства місцезнаходження юридичної особи «Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади», змінивши адресу місцезнаходження – на «Україна, 60400, Чернівецька область, Чернівецький район, селище міського типу Глибока, вулиця Шевченка Т., будинок 14».

  2. Керівнику – Тімофті Ларисі Пантелеївні здійснити заходи щодо державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

  3. Викласти Статут Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади» у новій редакції (Статут додається).

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань селищної ради (Крайська Д.Г.).


 

 

 

 

 

Глибоцький селищний голова                                   Григорій ВАНЗУРЯК