ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Тімофті Анатолій Васильович


Доповідачі:


Тімофті Анатолій Васильович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

######

Дата реєстрації:

27.10.2021

Проголосовано:

18.11.2021 14:49:40

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № ######



УКРАЇНА



ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



15 СЕСІЯ



VIIІ СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ



ПРОЄКТ



від «___»__________2021 року № _____



Про уповноваження



на використання печатки

 



Керуючись частиною дев'ятою статті 16, статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належного обліку, використання і зберігання печаток, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від __________________, селищна рада



ВИРІШИЛА:






  1. Затвердити розпорядження Глибоцького селищного голови від 28 жовтня 2021 року  № 184 «Про уповноваження на використання печатки Глибоцької селищної ради».

  2. Внести зміни в рішення Глибоцької селищної ради від 22 квітня 2021 року № 419-6/21 «Про введення в дію печатки Глибоцької селищної ради», виклавши пункт 2 в наступній редакції:

    «2. Покласти персональну відповідальність за збереження та використання печатки на секретаря Глибоцької селищної ради (Бадюк О. І.)».

  3. В разі зношення чи приведення у непридатність печатки, а також при зміні реквізитів Глибоцької селищної ради чи в інших випадках печатка знищується відповідно до чинного законодавства.

  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально - культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.)



Глибоцький селищний голова                                                                                         Григорій ВАНЗУРЯК