ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шулько Світлана Семенівна


Доповідачі:


Шулько Світлана Семенівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

09.02.2024

Проголосовано:

15.02.2024 15:02:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

44 СЕСІЯ

             VIII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ


ПРОЄКТ


 

від «___»__________20__ року                                                     № _____ 

 


Про присвоєння назви новому провулку                                                              

в с. Димка ( пров. Польовий)


 


     Відповідно до статті 26 та статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення оформлення відповідних правовстановлюючих документів та державної реєстрації права на об’єкти нерухомості і введення в експлуатацію об’єктів будівництва, розглянувши  генеральний план села Димка Чернівецького району Чернівецької області та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань від _____ 2024 року, селищна рада

 


В И Р І Ш И Л А:

 


1. Присвоїти новому провулку в селі Димка Глибоцької територіальної громади  Чернівецького району Чернівецької області згідно затвердженої містобудівної документації назву провулок Польовий.

2. Доручити заступнику Глибоцького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тімофті А.В. забезпечення виготовлення та розміщення зовнішніх знаків та вказівників з найменуванням новоутвореного провулку.

 

3. Копію даного рішення направити Чернівецькій районній державній адміністрації, Чернівецькій районній раді, філії «Глибоцький райавтодор», Головному управлінню Держгеокадастру в Чернівецькій області, Західному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції, Глибоцькому комунальному бюро технічної інвентаризації, Глибоцькому відділенню поліції Сторожинецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області, відділенню поштового зв'язку смт. Глибока Чернівецької дирекції АТ «Укрпошта».

 

4. Один екземпляр рішення направити Державному підприємству «Національні інформаційні системи».

 

5. Фінансовому відділу селищної ради передбачити кошти для виготовлення зовнішніх знаків та вказівників з найменуванням переіменованого провулку.

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.)

 

.


 

 

 

 

Глибоцький селищний голова                                   Григорій ВАНЗУРЯК