ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

12.01.2024

Проголосовано:

18.01.2024 15:16:30

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

Проект РІШЕННЯ

 

.2024 року                                                                                       №

 

Про розгляд заяви гр. Лупуляка К.С. стосовнозатвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Сокирянській, 39 А,смт. Глибока

 

Керуючись ст. 26, ч.1 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 158, 159 Земельного кодексу України, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від    .2024 р., на підставі заяви від 04.01.2024 р. гр. Лупуляка К.С.,  селищна рада

                                   



 

1.Затвердити акт комісії з розгляду земельних спорів згідно додатку 1 (додається).

2.Рекомендувати підписати даний акт, поданий головою постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).

 

 

Глибоцький селищний голова                                          Григорій ВАНЗУРЯК

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

до рішення Глибоцької селищної ради

від                   р №  

 

АКТ № 26

комісії з розгляду земельних спорів

у складі:

голови комісії:  Микитюк Юлії Іванівни

членів комісії:  Зайцевої О.П.,   Шови Т.Д., Карабовської С.М.

за участю :  Лупуляка К.С.

ВСТАНОВИЛА:

Земельна ділянка  площею 0,07 га, розташована по вул. Сокирянська, 39А  в смт. Глибока,  цільове  призначення: 02.01 -  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

Земельна ділянка використовується Лупуляком Карпом Степановичем.

Спір полягає: не погодження меж вищезазначеної земельної ділянки суміжним землекористувачем гр. Філатовою Н.О.

Встановлено:  межі суміжної земельної ділянки, яка знаходиться в користуванні гр. Філатової Н.О. порушено шляхом накладання земельних ділянок. Оскільки земельна ділянка, що знаходиться у власності гр. Філатової Н.О. сформована із порушенням: частина земельної ділянки накладається на господарські будівлі, що належать гр. Лупуляку К.С. відповідно до актуальної інформації про об’єкт речових прав - реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна:   2808772273060, а також технічного паспорта на об'єкт розташований за вищезгаданою адресою.

Порядок вирішення спору: гр. Філатовій запропоновано шляхи розв’язання конфліктної ситуації у спосіб зміни конфігурації, належної їй земельної ділянки, про те згоди не досягнуто. Не можливість погодження меж вищезазначеної земельної ділянки суміжним землевласником - гр. Філатовою Н.О. (вул. Сокирянська, 39)  пов'язано із небажанням землевласника.

Тому, виходячи з вищенаведеного, рекомендовано, погодити межі земельної ділянки площею 0,07 га  яка розташована:  по вул. Сокирянській, 39А  в смт. Глибока,  цільове  призначення: 02.01 -  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

 

 

 

Голова комісії:                                                                                   Юлія  Микитюк