ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Сорощук Юрій Сільвестрович


Доповідачі:

Сорощук Юрій Сільвестрович



Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

15.12.2023

Проголосовано:

21.12.2023 15:49:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

42 СЕСІЯ

VIII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

ПРОЄКТ

 

від «___» ________ 2023  року                                                             № ____

 

Про затвердження Програми надання

матеріальної допомоги хворим

з хронічною нирковою недостатністю,

які отримують програмний гемодіаліз в

лікувально-профілактичних закладах

Чернівецької області на 2024-2026 роки

  


     Керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 89,91  Бюджетного Кодексу України, Законом України « Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», враховуючи  висновок фінансового відділу селищної ради від 05 грудня 2023 року №28 та рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій селищної ради  від  «___»  грудня 2023 року, селищна рада


 

ВИРІШИЛА:

 


1. Затвердити Програму надання матеріальної допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які отримують програмний гемодіаліз в лікувально-профілактичних закладах Чернівецької області на 2024-2026 роки (далі – Програма, додається).

2. Головний розпорядник коштів даної Програми – Глибоцька селищна рада, відповідальний виконавець - відділ житлово-комунального господарства, праці, соціального захисту населення та транспорту  Глибоцької селищної ради.

3. Відповідальному виконавцю Програми звітувати про хід та виконання Програми на сесіях селищної ради, в терміни, визначені Порядком формування, фінансування та моніторингу виконання селищних (комплексних) програм, затвердженим рішенням селищної ради від 15 лютого 2016 року № 55-5/16. Після закінчення дії Програми відповідальному виконавцю скласти заключний звіт про результати виконання Програми та подати його на розгляд селищній раді разом з пояснювальною запискою про кінцеві результати виконання Програми не пізніше, ніж у двомісячний термін після закінчення встановленого строку виконання Програми.   

4. Контроль  за  виконанням  рішення   покласти   на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Глобак Д.І.).

 


 

 

Глибоцький селищний голова                                      Григорій ВАНЗУРЯК

ДОДАТКИ

1 Програма гемодіаліз і Додатки 1,2,3.pdf Переглянути