ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Тімофті Анатолій Васильович


Доповідачі:


Тімофті Анатолій Васильович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

19.12.2023

Проголосовано:

21.12.2023 15:34:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

42 СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

                                                 РІШЕННЯ                                   ПРОЄКТ

 

         від __________  2023 року                                                                          №

 

Про затвердження

Програми сталого енергетичного розвитку

та енергетичної безпеки Глибоцької

територіальної громади на 2024-2026 роки

 


     На виконання Закону України «Про енергетичну ефективність», керуючись пунктом 22  частини першої  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою втілення правових, економічних та організаційних засад, що виникають у сфері забезпечення енергетичної ефективності під час виробництва, транспортування, передачі, розподілу, постачання та споживання енергії, враховуючи висновок фінансового відділу селищної ради від 14 грудня 2023 року № 41 та рекомендації постійної комісії  селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій від _________________________,  селищна  рада 


 

ВИРІШИЛА:

 


      1. Затвердити Програму сталого енергетичного розвитку та енергетичної безпеки Глибоцької територіальної громади на 2024-2026 роки, далі – Програма (додається).

      2. Відповідальними виконавцями заходів та напрямів програми визначити – Глибоцьку селищну раду, відділ освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради, КП «Глибоцьке ВУЖКГ».

     3. Відповідальним виконавцям Програми звітувати про хід та виконання Програми на сесіях селищної ради, в терміни, визначені Порядком формування, фінансування та моніторингу виконання селищних (комплексних) програм, затвердженого рішенням селищної ради від 15 лютого  2016 року  №55-5/16. Після закінчення дії Програми відповідальним виконавцям скласти заключний звіт про результати виконання Програми та подавати його на розгляд сесії селищної ради разом з пояснювальною запискою про кінцеві результати виконання Програми не пізніше, ніж у двомісячний термін після закінчення встановленого строку виконання Програми.

      4. Фінансовому відділу Глибоцької селищної ради передбачити кошти на фінансування заходів Програми.

     5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Глобак Д.І.)


 

 

Глибоцький селищний голова                               Григорій ВАНЗУРЯК

ДОДАТКИ

1 Програма Глибоцької ТГ сталий економічний розвиток.pdf Переглянути