ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Тімофті Лариса Пантилеївна


Доповідачі:


Тімофті Лариса Пантилеївна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

07.12.2023

Проголосовано:

11.12.2023 14:45:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 41 СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

_______ 2023 року                                                                                       № ____

 

 

Про передачу приміщень1-го поверху терапевтичного корпусу

з балансу КНП «Глибоцька БПЛ»на баланс КНП «Центр ПМСД» Глибоцької селищної ОТГ»

 

 


     Відповідно до ст.327 Цивільного кодексу України, ст.ст. 25,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши листи від 24.11.2023р. КНП «Центр ПМСД Глибоцької селищної ОТГ» та від 28.11.2023 р. №1971 КНП «Глибоцька багатопрофільна лікарня» Глибоцької селищної ради, беручи до уваги рішення селищної ради від 18.03.2016 року №97-7/16 «Про надання згоди на прийняття на баланс селищної ради приміщень та іншого майна», враховуючи пропозиції постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій від ______2023 р., селищна рада


 

ВИРІШИЛА:


 

1. Внести зміни та доповнення до пункту 4 рішення Глибоцької селищної ради від 18.03.2016 року №97-7/16 «Про надання згоди на прийняття на баланс селищної ради приміщень та іншого майна», виклавши його в такій редакції:

«п.4. Надати згоду на прийняття з балансу КНП «Глибоцька багатопрофільна лікарня» на баланс КНП «Центр ПМСД Глибоцької селищної ОТГ» частини першого поверху терапевтичного корпусу лікарні площею 738,5 кв.м. (додаткова площа становить 47,1 м2 ) з обов’язковим збереженням профілю використання майна, а саме -  надання безоплатних медичних послуг населенню та забезпеченням цілодобового доступу співробітників  КНП «Глибоцька БПЛ» до ліфта терапевтичного корпусу та кімнати зберігання основного запасу підконтрольних речовин лікарні.»

2. Директору КНП «Глибоцька багатопрофільна лікарня» Шкробанцю І.В.,  директору КНП «Центр ПМСД Глибоцької селищної ОТГ» Тімофті Л.П. забезпечити здійснення необхідних заходів бухгалтерського обліу  щодо передачі-прийняття з балансу на баланс  частини першого поверху терапевтичного корпусу  КНП «Глибоцька багатопрофільна лікарня» загальною площею 738,5 кв.м., (додаткова площа балансоутримання становить 47,1 м2 ).

3. Директору КНП «Центр ПМСД Глибоцької селищної ОТГ» Тімофті Л.П. здійснювати заходи щодо ефективного використання та збереження переданого майна.

4. Контроль за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Глобак Д.І.).

 


 

 

 

 

 Глибоцький селищний голова                                      Григорій Ванзуряк