ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

13.11.2023

Проголосовано:

17.11.2023 15:40:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

  СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

______.2023 року                                                                                       № ____

 

Про розгляд заяви  гр. Микитюк М.І. стосовно надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

 

Керуючись до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до ст. 3,5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від  ________.2023р., на підставі заяви від 10.11.2023р. гр. Микитюк М.І., мешканки с. Михайлівка, вул.Центральна, 40,Чернівецького р-ну, Чернівецької обл., селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл гр. Микитюк Марії Іванівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) із земель КСП ім.Шевченка с. Михайлівка Чернівецького (Глибоцького) р-ну Чернівецької обл., яка розташована на території Глибоцької селищної ради Чернівецького (Глибоцького) Чернівецької області в адміністративних межах с. Михайлівка,  згідно схеми протоколу розподілу земельних часток (паїв) (відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай) – ЧВ № 0115275, рішення Глибоцького районного суду Чернівецької області від 04.10.2023 р., справа №715/2858/23, провадження №2/715/590/23).

  2. Рекомендувати гр. Микитюк Марії Іванівні замовити  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), згідно сертифікату на право на земельну частку (пай), яка розташована на території Глибоцької селищної ради Чернівецького (Глибоцького) Чернівецької області в адміністративних межах с. Михайлівка, цільове призначення якої: 01.01 - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на затвердження чергової сесії.


 

Глибоцький селищний голова                                          Григорій ВАНЗУРЯК