ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Зайцева Ольга Петрівна


Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

17.10.2023

Проголосовано:

19.10.2023 17:16:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

   СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

Проект РІШЕННЯ

 
 2023 року                                         


                                              №  

 

Про

стосовно  затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Шевченка Т., 61, с. Червона Діброва

 

      Керуючись ст. 26, ч.1 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 107, 158, 159 Земельного кодексу України, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від       .2023 р., на підставі заяви від 02.05.2023 р. гр. Чепишко М.А., вул. Шевченка Т., 61,  с. Червона Діброва, селищна рада

                                   


  • вирішила


 


  1. Затвердити акт комісії з розгляду земельних спорів згідно додатку 1 (додається).

  2. Рекомендувати підписати даний акт, поданий головою постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).

  3. З урахуванням потреби врегулювання спірної ситуації, а також потреби повноцінного життєзабезпечення рекомендувати виготовити землевпорядну документацію, з урахуванням необхідності виділення однакової за розміром частини спірної земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд шляхом поділу спірної земельної ділянки пропорційно, тобто навпіл між землекористувачами вул. Шевченка Т., 61, та вул. . Шевченка Т., 63, с. Червона Діброва, відповідно до схеми – додаток 2 (додається).

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).


 



                      Глибоцький селищний голова   


              Григорій ВАНЗУРЯК

 

Додаток 1

до рішення Глибоцької селищної ради

від      .2023 р №                 /23

 

 

АКТ № 23

комісії з розгляду земельних спорів

 

у складі:

голови комісії:  Микитюк Юлії Іванівни

членів комісії:  Зайцевої О.П.,   Шови Т.Д., Рубанця В.Т., Рибарчук П.І.

за участю :  Чепишко М.А., Куцака Д.І.

 

ВСТАНОВИЛА:

 

Земельна ділянка  площею 0,25 га, розташована по вул. Шевченка Т., 61, в с. Червона Діброва, цільове призначення: 02.01 - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Земельна ділянка використовується гр. Чепишко М.А.

Спір полягає: не погодження меж вищезазначеної земельної ділянки суміжним землекористувачем гр. Куцаком Д.І. (вул. Шевченка Т., 63, с. Червона Діброва) пов'язано із наявністю спірної частини земельної ділянки площею 0,0080 га.

Встановлено:  факт спільного користування спірною земельною ділянкою площею 0,0080 га, гр. Чепишко М.А. (вул. Шевченка Т., 61, с. Червона Діброва) та гр. Куцаком Д.І. (вул. Шевченка Т., 63, с. Червона Діброва).

Тому, виходячи з вищенаведеного, рекомендовано, погодити межі земельної ділянки площею 0,2460 га  яка розташована:  по вул. Шевченка Т., 61, с. Червона Діброва, цільове призначення: 02.01 - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), відповідно до доданої схеми - додаток 2 (додається).

 

 

Голова комісії:                                                                                Юлія  Микитюк