ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

16.10.2023

Проголосовано:

19.10.2023 17:13:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

  СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

_______.2023 року                                                                                       № ______

 

Про розгляд заяви  гр. Савчука В.І. стосовно надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

 

Керуючись до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до ст. 3,5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від  _________р., на підставі заяви від 27.09.2023 р. гр. Савчука В.І.,  мешканця с.Михайлівка Чернівецького р-ну Чернівецької обл.,  селищна рада

ВИРІШИЛА:


  1. Надати дозвіл гр. Савчуку Василю Івановичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) із колективного с/г підприємства ім.Шевченка с.Михайлівка Чернівецького (Глибоцького) р-ну Чернівецької обл., розміром: 1,49 га., урочище «Три могили», діл.№8, яка розташована на території Глибоцької селищної ради Чернівецького (Глибоцького) Чернівецької області,  згідно схеми протоколу розподілу земельних часток (паїв) (відповідно до свідоцтва про право на спадщину за законом, що належав Саучуку Івану Миколайовичу на підставі сертифікату на право на земельну частку (пай) – ЧВ № 0115036 від 18.04.1997р.).

  2. Рекомендувати гр. Савчуку Василю Івановичу замовити  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), згідно до свідоцтва про право на спадщину за законом, що належав Саучуку Івану Миколайовичу на підставі сертифікату на право на земельну частку (пай) – ЧВ № 0115036 від 18.04.1997р., яка розташована на території Глибоцької селищної ради Чернівецького (Глибоцького) р-ну Чернівецької обл., цільове призначення якої: 01.01 - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на затвердження чергової сесії.


 

Глибоцький селищний голова                                          Григорій ВАНЗУРЯК