ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Бадюк Олена Іллівна

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Дата реєстрації:

11.09.2023

Проголосовано:

14.09.2023 16:46:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    7
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    7
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕСІЯ

VІІСКЛИКАННЯ

 ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

______.2023 року                                                                                     №_____

 

Про розгляд клопотання громадської організації «Народний Дім Глибоччини» про надання орендних знижок за договором оренди частини майна, що належить до комунальної власності та перебуває на балансі Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради

 

Відповідно до закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», відповідно до пункту 1291 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна» (зі змінами), розглянувши клопотання громадської організації «Народний Дім Глибоччини» від 03 липня 2023 року №12 про надання орендних знижок від сплати орендної плати за договором оренди нерухомого майна комунальної власності Глибоцької селищної ради та з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування,архітектури та містобудування від _____.2023 р., селищна рада

 





  1. Надати орендні знижки громадській організації «Народний Дім Глибоччини» за договором оренди частини нерухомого майна, що належить до комунальної власності та перебуває на балансі Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради, а саме частини будівлі та споруди Глибоцького районного краєзнавчого музею, ІІ поверх, площею 93,9 кв.м., в т.ч.: частина сходинкової клітки (літ.1-12) – 29,4.м. кв, абонементний зал (літ.1-13)- 9,5 м. кв., абонементний зал (літ.1-14)- 17,2.м. кв, абонементний зал (літ.1-15)- 12,76 м. кв., що  знаходиться за адресою: смт.Глибока, вул.Героїв Небесної Сотні, 98, Чернівецької обл. у розмірі 85 % терміном на 1 рік.

  2. Установити, що підставою для застосування таких звільнень або знижок є наказ орендодавця, прийнятий на підставі звернення орендаря, на якого вони поширюються. Зміни до договору оренди про початок або припинення застосування знижки або звільнення у такому випадку не вносяться.

  3. Орендна знижка діє при умові відсутності у орендаря заборгованості з витрат на утримання  орендованого майна (комунальних послуг, послуг з управління об’єктом нерухомості, витрат на утримання прибудинкової території та місць загального користування, вартості ремонту та технічного обслуговування інженерного обладнання і внутрішньобудинкових мереж, ремонту будівлі тощо).

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).


 

 

Глибоцький селищний голова                                        Григорій ВАНЗУРЯК