ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

11.09.2023

Проголосовано:

14.09.2023 16:19:15

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

  СЕСІЯ

VІІСКЛИКАННЯ

Проект РІШЕННЯ

 

 .2023 року                                                                                       №

 

Про розгляд заяви гр. Ватамана В.А. стосовно надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с. Стерче, віл. Головна, 2 Д

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,ст. ст. 12, 22 Земельного кодексу України, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від .2023р., на підставі заяви від 06.09.2023р. гр. Ватамана В.А., діючого в інтересах гр. Ватамана А.І. на підставі доручення (від 05.06.2018 року зареєстрованого в реєстрі за № 8371), селищна рада

 

                                    ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр. Ватаману Амброзію Іллічу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель (з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою), а саме:  земельної  ділянки площею 0,1576 га,  цільове призначення якої:  01.13 - для іншого сільськогосподарського призначення, яка розташована: в с. Стерче, вул. Головна, 2 Д, Чернівецького р-ну, Чернівецької обл.

2. Рекомендувати гр. Ватаману Амброзію Іллічу  виготовити  технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель  і подати для затвердження на черговій сесії селищної ради.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).

 

 

 

Глибоцький селищний голова                                           Григорій ВАНЗУРЯК