ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

07.07.2023

Проголосовано:

12.07.2023 16:22:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕСІЯ

VIII СКЛИКАННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

________2023 року                                                                           №_____

 

Про розгляд клопотання  Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади» та включення об’єкту нерухомого

майна до Переліку першого типу

 

 

Розглянувши клопотання від 30 червня 2023 року №191 про надання згоди на передачу в оренду комунального майната включення в Перелік першого типу, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», відповідно до Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна» (зі змінами), з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування,архітектури та містобудування від_________2023 р., на підставі клопотання КНП «Центр ПМСД Глибоцької селищної ОТГ» №191 від 30.06.2023 р., селищна рада

 



 

 

  1. Включити в Перелік першого типу об’єкт комунальної власності Глибоцької селищної ради, що знаходиться на балансі Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади» та планується передати в оренду через аукціону, а саме:


частину комунального майна – будівлі Амбулаторії, кабінет №3 площею 14,7 кв.м., що розташований на першому поверсіза адресою: с.Черепківці, вул.Головна, 64 (шістдесят чотири), Чернівецького р-ну, Чернівецької обл. (для надання стоматологічних послуг).


  1. Надати дозвіл Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади» виступати орендодавцем комунального майна Глибоцької селищної ради, передбаченого пунктом 1 цього рішення.

  2. Балансоутримувачу (Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади») здійснити передачу комунального майна в оренду відповідно до вимог Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та Порядку передачі в оренду державного та комунального майна,  затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна» (зі змінами).

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).


 

 

Глибоцький селищний голова                                          Григорій ВАНЗУРЯК