ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

07.07.2023

Проголосовано:

12.07.2023 16:19:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ



УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

___________2023 року                                                                        №_____

 

Про включення об’єкту комунальної власності Глибоцької селищної ради в Перелік першого типу

 

З метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності Глибоцької селищної ради, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», пункту 31 статті 26, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна» (зі змінами),  розглянувши рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від   _____.2023 р, селищна рада

 

вирішила:

 

  1. Погодити намір передачі в оренду комунального майна Глибоцької селищної ради, а саме: приміщення нежитлової будівлі, літ. А, площею 11,2 кв .м. (кабінет №24, І поверх), що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 1, смт. Глибока, Чернівецька обл.

  2. Включити в Перелік першого типу об’єкт комунальної власності Глибоцької селищної ради, що планується передати в оренду через аукціон, а саме: приміщення нежитлової будівлі, літ. А, площею 11,2 кв. м. (кабінет №24, І поверх), що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 1, смт. Глибока, Чернівецька обл.


3. Відділу земельних відносин та комунальної власності Глибоцької селищної  ради забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному веб-сайті Глибоцької селищної ради Чернівецького району Чернівецької області.

4. Дане рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).

 

 

Глибоцький селищний головаГригорій ВАНЗУРЯК