ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

######

Дата реєстрації:

06.10.2021

Проголосовано:

12.10.2021 15:05:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    8
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    10
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № ######



УКРАЇНА



ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



СЕСІЯ



VІІI СКЛИКАННЯ



Проект РІШЕННЯ



Про розгляд заяв керівника Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області гр. І.В. Гаха стосовно надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою, щодо інвентаризації земель



Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 12,116,117,118,120,121,122,126,186 Земельного кодексу України, розглянувши рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від .2021 р., на підставі заяв від 06.09.2021 р., керівника Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області гр.. І.В. Гаха, селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Дати дозвіл Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земель під частиною автомобільної дороги М-19 - Глибока Т-26-05 (протяжністю по вісі 5,4 км, що розташована на території Глибоцької ТГ) та в смугах відведення автомобільної дороги загального користування державного значення в адміністративних межах Чернівецької області, цільове призначення якої: 12.04 - для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

  2. Дати дозвіл Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земель під частиною автомобільної дороги Кіцмань – Сторожинець - Глибока – Опришени з під'їздом до ст. Вадул-Сірет Т-26-07 (протяжністю по вісі 13,1 км, що розташована на території Глибоцької ТГ) та в смугах відведення автомобільної дороги загального користування державного значення в адміністративних межах Чернівецької області, цільове призначення якої: 12.04 - для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

  3. Рекомендувати Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області виготовити технічні документації із землеустрою, щодо інвентаризації земель та подати для розгляду і затвердження на черговій сесії селищної ради.



Глибоцький селищний голова Григорій ВАНЗУРЯК