ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

18.05.2023

Проголосовано:

19.05.2023 16:00:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕСІЯ

VІІСКЛИКАННЯ

Проект РІШЕННЯ

 

2023 року                                                                                       №

 

Про розгляд заяви відділу відділу ОКМС стосовно  надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, с. Черепківці (стадіон)

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,ст. ст. 12, 22 Земельного кодексу України, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від .2023р., на підставі заяви від 17.03.2023 р. відділу ОКМС,селищна рада

 



 


  1. Дати дозвіл відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибоцької селищної ради  на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель (з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою)  земельної  ділянки  орієнтовною площею  1,73  га,  яка розташована:  вул. Надсіретська,   с. Черепківці   Глибоцького району Чернівецької області, цільове призначення якої: 07.02 - для  будівництва  та  обслуговування  об’єктів  фізичної  культури  і спорту.

  2. Рекомендувати Глибоцькій селищній раді виготовити  технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель  і подати для затвердження на черговій сесії селищної ради.


 

 

Глибоцький селищний голова                                         Григорій ВАНЗУРЯК