ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

08.05.2023

Проголосовано:

19.05.2023 15:39:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

Проект РІШЕННЯ

 

 2023 року                                                                                       №

 



в с. Черепківці

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10,19 Закону України відповідно до ст.12, Земельного кодексу України, розглянувширекомендаціїпостійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від 10.02.2023 р., розглянувши заяву від 05.05.2023 р. керівника ,селищна рада

 



 


  1. Затвердити  детальний план території для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій на земельній ділянці орієнтовною площею 2 га, в с. Черепківці Чернівецького району Чернівецької області».

  2. Визначити, що детальний план планування території зазначений  в пункті 1 цього рішення є невід’ємною частиною містобудівної документації генерального плану.

  3. Дати дозвіл Глибоцькій селищній раді на розробку проекту землеустрою щодо відведення у комунальну власність земельної ділянки орієнтовною площею 2 га, яка розташована в с. Черепківці.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).


 

 

 

Глибоцький селищний голова                                          Григорій ВАНЗУРЯК