ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

08.05.2023

Проголосовано:

19.05.2023 15:27:04

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 СЕСІЯ

VІІСКЛИКАННЯ

Проект РІШЕННЯ

 

2023 року                                                                                       №

 

Про розгляд заяв  гр. Панчук Л.М. стосовно надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

 

Керуючись до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до ст. 3,5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від   __.03.2023р., на підставі заяв від 15.02.2023р.  гр.Панчук Л.М.,  с.Черепківці, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл гр.Панчук Любові Миколаївні  на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) із земель колективної власності к-пу «Буковина», яка розташована за межами с.Черепківці, на території Глибоцької селищної ради, Чернівецького району, урочище «Крива Фальша» - ділянка № 7,8 площею 1,70 га., згідно схеми паювання (відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай) – ЧВ № 012599).

  2. Рекомендувати гр. Панчук Любові Миколаївні  замовити  технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельні частки (пай), згідно сертифікату на право на земельну частку (пай)   за межами с.Черепківці, на території Глибоцької селищної ради, Чернівецького району, Чернівецької області, 01.01- для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  3. Розроблені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на затвердження чергової сесії.


 

 

Глибоцький селищний голова                                      Григорій ВАНЗУРЯК