ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Тімофті Анатолій Васильович


Доповідачі:


Тімофті Анатолій Васильович

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

05.04.2023

Проголосовано:

06.04.2023 15:17:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

34 СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ


ПРОЄКТ


від ___________2023 року       


                                                           №__________




Про укладення договорів на право тимчасового

користування окремими елементами благоустрою

комунальної власності на умовах оренди

(Юркевич В.Г., Сабран Б.В., Берник О.С.,

Калинюк В.А.)




     У відповідності до статей 26, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтею 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», рішенням Глибоцької селищної ради від 24 червня 2021 року № 517-8/21 «Про затвердження Порядку  розміщення  тимчасових  споруд  для провадження підприємницької діяльності на території Глибоцької територіальної громади в новій редакції», розглянувши заяви фізичних осіб – підприємців, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від «__» квітня 2023 року, селищна рада


 

ВИРІШИЛА:

         


              1. Уповноважити Глибоцького селищного голову на підписання договорів на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності на умовах оренди між Глибоцькою селищною радою та фізичними особами – підприємцями: Юркевич Василем Георгійовичем, Сабран Богданом Вікторовичем, Берник Олександрою Сергіївною, Калинюк Валентиною Анатоліївною.

              2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії  селищної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю. І.) та з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій  (Колотило Ю.Т.).






Глибоцький селищний голова    


                                      Григорій ВАНЗУРЯК