ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Сльоз Ольга Петрівна


Доповідачі:



Представник Територіального сервісного центру №7344 РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

04.04.2023

Проголосовано:

06.04.2023 14:54:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ


УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

34 СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

         від «__ « ______ 2023 року                                  


                              №

 

Про затвердження Програми покращення

якості надання адміністративних послуг

територіальним сервісним центром

№7344 РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області

на 2023 рік

 
     Керуючись п.22  ч.I ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист територіального сервісного центру №7344 РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області від 16.03.2023 року №207-14-2023, враховуючи висновок фінансового відділу від  20 березня 2023 року №6, рекомендації постійних комісій селищної ради від «__» квітня 2023 року,  селищна  рада 

 


ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму покращення якості надання адміністративних послуг територіальним сервісним центром №7344 РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області на 2023 рік  (далі - Програма, додається).

2. Головний розпорядник коштів даної Програми – Глибоцька селищна рада, відповідальний виконавець – територіальний сервісний центр №7344 РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області.

3.  Відповідальному виконавцю Програми звітувати про хід та виконання Програми на сесіях селищної ради, в терміни, визначені  Порядком формування, фінансування та моніторингу виконання селищних (комплексних) програм, затвердженим рішенням селищної ради від 15 грудня 2016 року №55-5/16. Після закінчення дії Програми відповідальному виконавцю скласти заключний звіт про результати виконання Програми та подати його на розгляд сесії селищної ради разом з пояснювальною запискою про кінцеві результати виконання Програми не пізніше ніж у двомісячний термін після закінчення встановленого строку виконання Програми.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Колотило Ю.Т.)

 

Глибоцький селищний голова     
                     Григорій ВАНЗУРЯК 

 


ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення Глибоцької селищної  ради

VIII скликання

від ___ ______2023

№ ___________

 

 

 

 

 

  
ПРОГРАМА

покращення якості надання адміністративних послуг територіальним сервісним центром 7344 РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області

на 2023 рік

 

  
смт. Глибока 2023



  1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА



Програми покращення якості надання адміністративних послуг територіальним сервісним центром 7344 РСЦ ГСЦ МВС

в Чернівецькій області

на 2023 рік

 

 


















































































1. Ініціатор розроблення програми: Територіальний сервісний центр 7344 РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області
2. Дата, номер і назва розпорядчого документу про розроблення програми
3. Розробник програми Глибоцька селищна рада
4. Співрозробники програми Територіальний сервісний центр 7344 РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області
5. Відповідальний виконавець програми Територіальний сервісний центр 7344 РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області, Глибоцька селищна рада
6. Учасники програми Глибоцька  селищна рада, Територіальний сервісний центр 7344 РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області
7. Термін реалізації програми 1 рік
7.1. Етапи виконання програми 2023 рік
8. Перелік місцевих бюджетів, які приймають участь у виконанні програми Селищний бюджет
9. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього 200 тис. грн.
9.1. в тому числі бюджетних коштів 200 тис. грн.
- з них коштів обласного бюджету -
 10. Основні джерела фінансування програми  Селищний бюджет

 

2. ВИЗНАЧЕННЯ ПРОБЛЕМИ, НА РОЗВ’ЯЗАННЯ ЯКОЇ СПРЯМОВАНА ПРОГРАМА

Сервісний центр МВС - це сучасний якісний сервіс без корупції: відкриті офіси, максимальне використання онлайн - послуг без участі чиновника, а також моніторинг роботи працівників та зворотний зв'язок.

Територіальний сервісний центр 7344 працює за принципом "єдиного вікна" та екстра територіальності.

Таким чином, не лише мешканці селища Глибока, а й мешканці будь-якого іншого куточку України можуть швидко та зручно отримати чи обміняти водійське посвідчення, здійснити реєстрацію чи перереєстрацію транспортних засобів, оформити дозвіл на перевезення небезпечних вантажів, замовити індивідуальні номерні знаки, покласти на збереження державні номерні знаки та отримати інші послуги.

В середньому за місяць в ТСЦ 7344 (селище Глибока), надається близько 1500 адміністративних послуг. За надані послуги надходження  до селищного бюджету 2022 року становило понад 1 млн. 200 тис. гривень.

 З метою удосконалення якості послуг, що надаються, ТСЦ 7344 потребує обладнання архівного приміщення стелажами (полицями) з сучасних, не горючих матеріалів для зберігання документів, які стали підставою для видачі посвідчень водія та реєстраційних документів транспортних засобів. Крім цього, ТСЦ 7344 має комп'ютерне обладнання, яке "морально" застаріле, що іноді призводить до затримання надання адміністративних послуг, тому територіальний сервісний центр потребує нової сучасної техніки. Для цього необхідні значні фінансові затрати.

 

3. МЕТА ПРОГРАМИ Метою Програми є реалізація державної політики у сфері надання адміністративних послуг, покращення якості останніх, підвищення рівня обслуговування громадян відповідно до нового європейського формату.

 

4. ЗАВДАННЯ ТА ЗАХОДИ ПРОГРАМИОсновними завданнями Програми є:

- сприяння у наданні якісних, оперативних послуг  та зміцненні матеріально-технічної бази;

- створення умов для використання у практичній діяльності сучасних інформаційних технологій.

 

5. ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ ПРОГРАМИ

Фінансування Програми, яке пов'язане з обладнанням архівного приміщення стелажами (полицями) з сучасних, не горючих матеріалів для зберігання документів, які стали підставою для видачі посвідчень водія та реєстраційних документів транспортних засобів, а також закупівлею комп'ютерної для територіального сервісного центру, здійснюватимуться за рахунок коштів селищного бюджету.

 

1.6. ЗАХОДИ НА ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ ПОКРАЩЕННЯ

ЯКОСТІ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

В СЕЛИЩІ ГЛИБОКА НА 2023 РІК

Фінансове забезпечення виконання Програми здійснюється в межах видатків, передбачених на відповідну мету у бюджеті Глибоцької територіальної громади,  а також за рахунок інших джерел, не заборонених чинним законодавством України.

 





















Обсяг коштів, який пропонується залучити на виконання програми, тис. грн Термін виконання Програми Всього витрат на виконання Програми
2023 рік
Обсяг ресурсів всього (тис. грн.) 200,0 200,0
Бюджет Глибоцької територіальної громади (тис. грн.) 200,0 200,0

 



































№ п/п Перелік заходів Програми Виконавці Джерела фінансування Орієнтовні обсяги фінансування тис. грн., на 2023 рік

 
Очікувані результати
1. Фінансування заходів по  облаштування архівного приміщення стелажами (полицями) з сучасних, не горючих матеріалів для зберігання документів, які стали підставою для видачі посвідчень водія та реєстраційних документів транспортних засобів та придбання офісних меблів територіального сервісного центру №7344 (смт. Глибока) Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС  в Чернівецькій області (філія ГСЦ МВС) Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Чернівецькій області (філія ГСЦ МВС) селищний бюджет 100,00  Забезпечення надання якісних послуг суб'єктами звернення
2. Фінансування заходів для  придбання комп'ютерного обладнання для потреб територіального сервісного центру №7344 (смт. Глибока) Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС  в Чернівецькій області (філія ГСЦ МВС) Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Чернівецькій області (філія ГСЦ МВС) селищний бюджет 100,00 Підвищення рівня  та якості обслуговування громадян з одночасним зменшенням затрат часу на проведення відповідних операцій
Разом: 200,00

 

 































































1.7. ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ

Реалізація заходів програми дасть можливість суттєво покращити роботу ТСЦ 7344, підвищити її ефективність та оперативність, удосконалити якість надання послуг, зокрема:

- збільшити перелік наданих адміністративних послуг;

- підвищити рівень та якість обслуговування громадян з одночасним зменшенням затрат часу на проведення відповідних операцій;

- впровадити у використання сучасну оргтехніку й технічне обладнання;

- мінімізувати втрати часу на обслуговування громадян, поліпшити оперативність виконання звернень громадян, інформаційних запитів, постанов державної виконавчої служби, державної фіскальної служби, митних та інших органів, рішень судів тощо;

- збільшити надходження до селищного бюджету за рахунок поліпшення якості та обсягів адміністративних послуг.

 

1.8. Механізм реалізації Програми та контроль за її виконанням

Координація дій щодо виконання заходів Програми здійснюється Регіональним сервісним центром ГСЦ МВС в Чернівецькій області (філія ГСЦ МВС).

Узагальнену інформацію про хід і результати виконання Програми РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області подає Глибоцькій селищній раді до 25 грудня 2023 року.

 

 

 

Секретар селищної ради                                              

          Олена БАДЮК