ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

######

Дата реєстрації:

06.10.2021

Проголосовано:

12.10.2021 15:01:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № ######



УКРАЇНА



ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



СЕСІЯ



VІІI СКЛИКАННЯ



Проект РІШЕННЯ



Про розгляд заяви гр. Ванзуряк Т.Д. стосовно надання дозволу



на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність в смт. Глибока, урочище «Ольга»



Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 22 Земельного кодексу України, розглянувши рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від 23.06.2021 р., на підставі заяви від 09.09.2021 р. гр. Ванзуряк Т.Д., вул. Борців за волю України, 41 А, селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Дати дозвіл гр. Ванзуряк Тетяні Дмитрівні на розробку проекту землеустрою (з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою), щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність орієнтовною площею 0,1000 га, яка розташована: смт. Глибока, урочище «Ольга», цільове призначення якої: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  2. Зобов’язати гр. Ванзуряк Тетяну Дмитрівну виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та подати для розгляду і затвердження на черговій сесії селищної ради.



Глибоцький селищний голова Григорій ВАНЗУРЯК