ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайцева Ольга Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

08.02.2023

Проголосовано:

10.02.2023 02:02:55

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ


УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СЕСІЯ

VІІI СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ



року                                                                                     № 



Про  розгляд заяви директора ТзОВ «Трейд ДК» гр. Кінищука П.Д. стосовно затвердження детального плану території земельної ділянки  за межами с. Черепківці



Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10,19 Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” відповідно до ст.12, Земельного кодексу України, розглянувши  рекомендації  постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від  .2023 р., розглянувши заяву від  07.02.2023 р. гр. Кінищука П.Д.,  селищна рада



ВИРІШИЛА:



1.    Затвердити  детальний план території для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій за межами с. Черепківці в адміністративних межах Глибоцької селищної ради Чернівецького району Чернівецької області». 

2.    Визначити, що детальний план планування території зазначений  в пункті 1 цього рішення є невід’ємною частиною містобудівної документації генерального плану. 

3.    Дати дозвіл Глибоцькій селищній раді на розробку проекту землеустрою щодо відведення у комунальну власність земельної ділянки орієнтовною площею 6 га, яка розташована за межами с. Черепківці.

4.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).







Глибоцький селищний голова                           Григорій ВАНЗУРЯК