ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Чубрей Юрій Георгійович


Доповідачі:


Остафійчук Петро Радулович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

07.02.2023

Проголосовано:

10.02.2023 01:27:17

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ___СЕСІЯ                                

VIII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ


                                                                 ПРОЄКТ       

                  


від «__»_________ 2023 року                              


              № ________ 




Про внесення змін та доповнень до рішення №1407-26/22 від 05.09.2022 р. «Про організацію харчування учнів навчальних закладів громади у 2022-2023 навчальному  році» (зі змінами та доповненнями)

 


     Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» (статті 26,32), «Про  освіту» (статті 25,56), «Про дошкільну освіту», «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», постановою Кабінету Міністрів України від  24.03.2021 року  №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», наказом МОЗ України від 25.09.2020 року №2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти», з метою забезпечення харчуванням учнів та вихованців закладів загальної середньої освіти  громади: Глибоцька гімназія, ОЗО «Глибоцький ліцей», Михайлівська філія І ступеня з дошкільним структурним підрозділом ОЗО «Глибоцький ліцей», Червонодібровська філія І-ІІ ступенів з дошкільним структурним підрозділом ОЗО «Глибоцький ліцей», Слобідська філія І-ІІ ст. з дошкільним структурним підрозділом ОЗО «Глибоцький ліцей», ОЗО «Черепковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів», Новововчинецька філія І ступеня з дошкільним структурним підрозділом ОЗО «ЧерепковецькийЗЗСО І-ІІІ ступенів», Стерченська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Димківський НВК, Опришенська  ЗОШ І-ІІІ ступенів, враховуючи  рекомендації  постійних  комісій  селищної  ради  від_______2023 р.,  селищна рада

 


ВИРІШИЛА:

 


1. Внести зміни та доповнення до підпункту 7 пункту 2 та пункту 3 рішення «Про організацію харчування учнів навчальних закладів громади у 2022-2023 навчальному  році», затвердженого  рішенням № 1407-26/22 від 05.09.2022 р. (зі змінами та доповненнями) та викласти їх в такій редакції: 

підпункт 7 пункту 2:

«7) осіб інших категорій, визначених законодавством та/або рішенням органу місцевого самоврядування: дітей з інвалідністю, дітей учасників бойових дій, дітей, один із батьків яких  перебуває на військовій службі, призваний по мобілізації згідно Указу Президента України (учні 1-11 класів).

Звільнити від оплати дітей, сім’ї яких потрапили у складні життєві обставини, за рішенням виконавчого комітету.

Розподіл коштів на організацію безоплатного гарячого харчування здобувачів освіти, облік і звітність за використання коштів, які виділяються на безоплатне харчування в закладах освіти, здійснюються відповідно до законодавства.

Забезпечення безоплатним гарячим харчуванням за рахунок бюджетних коштів здійснюється на підставі документів, що підтверджують таке право відповідно до законодавства».

пункт 3:

       «3. Загальна  вартість сніданку з 02.01.2023 року становитиме до 30,00 гривень в день.»

 2. Контроль  за організацією харчування, внутрішній контроль за якістю харчових продуктів та готових страв, дотриманням вимог санітарного законодавства та законодавства про безпечність та якість харчових продуктів, які постачаються в заклади загальної середньої освіти Глибоцької  ТГ, дотримання  умов  їх  постачання  та  зберігання  покласти  на   керівників    закладів.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної  ради з  питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.), з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності та комунальної власності (Колотило Ю.Т.).  




 


Глибоцький селищний голова        


                        Григорій ВАНЗУРЯК